Terveisiä AlmaHelpin kissapäivästä nro 1!

Kissaprojekti saatiin eilen kunnolla liikkeelle, kun kissoja leikattiin koko päivä 🙂 Useampi kymmenen kissaa peruu treffejä, kiveksenpuolikkaita tuli iso kasa ja sterilointien myötä aika iso porukka tyttökissoja ei tule enää kiimaan. Todistettavasti ainakin yksi pentue jää tämän päivän ansiosta syntymättä, koska yhden narttukissan kohdussa oli pienen pienet alkiorakkulat (ei vielä sikiöitä, eli hyvin pystyttiin leikkaamaan).

2016-02-10-kissat1

Mikrosirut laitettiin kaikille leikatuille kissoille. Sirutuksen kustansi yhdistyksemme. Useat sisäkissojenkin omistajat olivat tunnistusmerkinnästä erittäin tyytyväisiä. Sisäkissa voi karata, ja silloin siru auttaa kissaa löytämään kotiinsa. Kaikkien eilen leikattujen sirukoodi rekisteröidään omistajan tietojen kanssa Kissaliiton rekisteriin.

Hassunhauskoja tapahtumiakin mahtui leikkauspäivään. Mm. kaksi kissaveljestä vaihtoi sujuvasti sukupuolta päivän aikana 😀 Kaikki on mahdollista, kun Team Heinola pääsee vauhtiin. Tänään jatkuu! Iso kiitos Eläinklinikka Takalan tehotiimille, ammattitaitoinen ja ahkera hoitajaporukka on kultaa ❤ On mukava tehdä töitä, kun ylimääräiset potilaatkin saavat avun ja työt vedetään täysillä loppuun asti!