Vetman Oy mukana Kissaprojektissa!

Olemme äärimmäisen iloisia, että useat maamme huipputoimijat haluavat rakentaa parempaa tulevaisuutta suomalaisille kissoille ja ovat lähteneet mukaan kissasterilointiprojektiimme 12.-13.3.2016.

Näistä yksi on Vetman Oy, joka tukemassa meitä mm. järjestämällä kurssilla käytettävät instrumentit käyttöömme sekä ylimääräisen happirikastimen, jotta saamme huolehdittua kaikkien kissapotilaiden lisähapen saannista niin leikkauksen kuin heräämössä olon aikana!

Vetman Oy on eläinlääkinnällisiä laitteita ja tarvikkeita toimittava tukku- ja vähittäiskauppa Halikosta. Vetman osallistuu aktiivisesti eläinlääkäreiden kouluttamiseen järjestämällä säännöllisesti kursseja niin hoitajille kuin eläinlääkäreille.

Kiitos Vetman ja Jouni Niemi!

www.vetman.fi

logo_vetman1