Nisulanmäen koulun kokkikerholaisten upea lahjoitus kissaprojektiimme!

Kyllä nuorissa on toden totta tulevaisuus Meillä oli suuri ilo vierailla eilen Muuramessa Nisulanmäen koululla tapaamassa Heiskasen kasvisruokakerholaisia ja vastaanottamassa heidän keräämänsä ja lahjoittamansa 100 euron summa! Nämä fantastiset nuoret halusivat osoittaa tukensa AlmaHelpin kissaprojektille ja tehdä paremmaksi kotimaisten kissojen tilannetta. Esimerkillistä työtä!

Olemme hurjan kiitollisia tästä lahjoituksesta, jolla voimme steriloida kaksi tyttökissa tai vastaavasti kastroida kolme poikakissaa. Näin voidaan ehkäistä potentiaalisesti tuhansien ei-toivottujen pentujen syntyminen ja turha kärsimys.

Suurkiitos kertaalleen Heiskasen kokkikerholaiset, Susanna-ope ja Seija 🙂 Hyvää Alman päivää kaikille!

Kokkikerhon lahjoitusjuliste on nähtävillä Eläinklinikka AlmaVetin seinällä Vasarakadulla Jyväskylässä. Tervetuloa!

13267895_1563959017237561_2868272215779114929_n