Suurkiitos tuestanne, Eläinklinikka Hakametsä!

Eläinklinikka Hakametsä lahjoitti Teivon raviradan 40-vuotisjuhlissa 15.7. hyväntekeväisyyslähdössä AlmaHelpille huimat 1000 euroa! Upeaa auttamista ja välittämistä! Kiitos Hakametsän väki ❤ You rock!

Lähdön julkkiskummina toimi Jussi Aaltonen Mustista Enkeleistä, ja lähdön voitti Lyytin Leevi ja Esa Holopainen. Onnittelumme!

Lahjoitussumma kokonaisuudessaan ohjataan Kissaprojektin ennaltaehkäisevään eläinsuojelutyöhön eli strelilointeihin ja tunnistusmerkintöihin. Voimme estää potentiaalisesti tuhansien ei-toivottujen kissanpentujen syntymän ja turhan kärsimyksen. Se on paljon se!

Kiitos kertaalleen Hakametsän sydämellinen tiimi vastuullisuudesta & välittämisestä ❤

Eläinklinikka Hakametsä facebookissa >

Klinikan nettisivut >

LYYTIN LEEVI 5