Hyvätekeväisyysristeily Jyväskylässä: AlmaHelp goes m/s Rhea!

Kyllähän kerran kesässä täytyy risteillä kauniilla Pohjois-Päijänteellä! Nyt siihen on oiva tilaisuus, kun järjestämme eläinten hyvinvointi -teemaisen iltaristeilyn eläinsuojelutyön hyväksi m/s Rhealla to 18.8. klo 19-22.

Risteilyllä mukana myös eläinlääkärit Suvi ja Teppo Heinola/Eläinklinikka AlmaVetistä, Berner & Hill’sin laaturuoat lemmikeille, Biofarmin terveyttä edistävät hyvinvointituotteet, pelastuskoiraksi kouluttautuva Konna-koira ohjaajansa kera ja paljon muuta.

Lippujen hinta 20 eur. Tapahtuman tuotto ohjataan AlmaHelpin sterilointi- ja tunnistusmerkintähankkeisiin!

Lippuja saat Eläinklinikka AlmaVetistä, Vasarakatu 19, (käteismaksu, varauduthan tasarahalla, kiitos) tai voit varata ne suoraan Rhealta puh. 0400 706 691. Lämpimästi tervetuloa risteilemään & tekemään hyvää 🙂 ♥

Tapahtuman facebook-sivu >

2016-08-risteilyflyer